Dienstverlening

Klachten over onze dienstverlening.

Autorijschool Boudewijn Pijnappel is gecertificeerd door RIJLESKEURMERK. Gecertificeerde rijscholen voldoen aan strenge eisen die uitmonden in kwaliteit hoogwaardige rijlessen. Wij worden jaarlijks gecontroleerd op onze kwaliteit.

Ondanks deze controle en het feit dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk rijles te geven kan het toch zijn dat onze dienstverlening niet aan uw wensen voldoet. Hieronder kunt u vinden wat u in dat geval kunt doen.

Teneinde uw onvrede in behandeling te kunnen nemen verzoeken wij u bijgesloten "klachtenformulier" in te vullen en deze naar ons toe te sturen ter attentie van Boudewijn Pijnappel. Hiermee zal er onmiddelijk worden gewerkt aan het wegnemen vann uw onvrede. Wij zullen er alles aan doen om samen met u de juiste oplossing te vinden.

Nadat wij uw ingevulde mail hebben ontvangen zult u van ons binnen 2 dagen een bevestiging ontvangen van uw ingediende klacht. Vervolgens zullen wij uw klacht inventariseren en het resultaat ervan aan u terugkoppelen. U bent vrij om een cc van uw klacht te sturen aan: info@rijleskeurmerk.nl

 

 

 

U kunt een mail sturen naar: info@autorijschoolpijnappel.nl met de volgende gegevens:

Naam indiener klacht:

adres:

postcode:

plaats:

telefoonnummer:

E-mailadres:

Klachtomschrijving:...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

U zult binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging ontvangen.

Daarna zullen wij spoedig met een gepaste oplossing komen, waarbij beide partijen zich in kunnen vinden.

Voor meer informatie zie: www.rijleskeurmerk.nl